Dit kan ik

Ik ben een GGZ professional met meer dan tien jaar ervaring. Ik heb passie voor mijn werk en voor de mensen die ik daarbij tegenkom. Ik onderscheid mij in de goede combinatie tussen afstand en nabijheid en door dat mensen zich bij mijn snel op hun gemak voelen. Ik help mensen zoeken naar hun krachten, om hen zo te helpen hun problemen aan te pakken.

 

Na het behalen van mijn opleiding ‘Sociaal Pedagogische Hulpverlening’ heb ik met name gewerkt in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Ik werk al ruim tien jaar met veel plezier bij Herlaarhof, centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Eerst negen jaar op een klinische behandelgroep voor jongeren met emotionele problematiek zoals angst, depressie, hechtingsproblematiek en trauma. Sinds juli 2015 werk ik op de polikliniek. Op de polikliniek werk ik met kinderen en jongeren tot 18 jaar. Ik heb kennis van en ervaring met alle psychiatrische problematieken.

 

In die jaren heb ik een aantal cursussen gevolgd, met als belangrijkste: Post-HBO opleiding Cognitief Gedragstherapeutisch Werker.